Özel Ebat ve Gövde Seçeneğiyle İhtiyacınıza Uygun Çözümler

Diyaframlı Pompalar

Diapump Plus Serisi Metal Diyaframlı Pompalar
Plus Serisi Metal Diyaframlı Pompalar

Plus Serisi metal gövdeli diyaframlı pompalar üst segment pompalarımızdır. Pompanın akışkan ile temas eden tüm kısımları metal olmakla birlikte daha sağlam bir yapı oluşturmak için Hava giriş kapağı, Pilot valf tamir kiti, Orta göbek, İç kapaklar, Hava valf tamir kiti ve Susturucu'da metal malzemeden üretilerek yüksek dayanıklılık sağlanmıştır. Ayrıca metal susturucu diğer susturuculara göre pompanın ses seviyesini oldukça düşürerek ortamı iş güvenliği standartlarına çekmektedir. 

Diapump Pro Serisi Metal Diyaframlı Pompalar
Pro Serisi Metal Diyaframlı Pompalar

Pro Serisi metal gövdeli diyaframlı pompalar ekonomik pompalarımızdır. Pompanın akışkan ile temas eden tüm kısımları metal olmakla birlikte uygun bir fiyat oluşturmak için Hava giriş kapağı, Pilot valf tamir kiti, Orta göbek, İç kapaklar, Hava valf tamir kiti ve Susturucu'nun malzemeleri plastik olarak üretilerek ekonomiklik sağlanmıştır. Performans ve kapasite olarak Plus serilerinden hiçbir farkı yoktur.

Diapump Plastik Diyaframlı Pompalar
Plastik Diyaframlı Pompalar

Diapump Plastik Gövdeli Pompalar tüm kimya, boya, tekstil, gıda, arıtma gibi sektörlerde geniş ürün yelpazesi ile farklı çözümler sunmaktadır. Polyproplene, Fiberglass Polyproplene ve PVDF gövde seçeneklerinin yanında PTFE, Santoprene, Viton, Epdm, BunaN, Neoprene gibi elastomerleri sayesinde müşterilerine çözüm üretebilmektedir.

 

Diapump Hijyenik Diyaframlı Pompalar
Hijyenik Diyaframlı Pompalar

Diapump Hijyenik Diyaframlı Pompaların sıvıyla temas eden tüm gövde parçaları 316L paslanmaz'dan üretilmektedir. Tüm bağlantı noktalarında tri-clemp bağlantı tercih edildiği için temizliği kolay ve mikrop barındırmazdır. Hijyenik pompalarımızda diyafram olarak PTFE ve EPDM kullanmaktayız. Bu sayede akışkanın temas ettiği tüm yüzeyler gıda şartlarına uygun olmaktadır.

Diapump Yüksek Basınç Diyaframlı Pompalar
Yüksek Basınç Diyaframlı Pompalar

Plus serisi diyaframlı pompalarımızın diyafram bölümlerinden bir tanesinin körlenerek basınçlı hava tankı olarak kullanılması vasıtasıyla pompanın çıkış basıncı iki katına (16 bar'a kadar) çıkmaktadır. Pompa hava beslemesi yine diğer pompalarımızla aynı olup (0-8,4 bar) hava tüketimi değişmemektedir. Pompa bağlantısında ekstra yapılması gereken hiç birşey yoktur. Özellikle Filtrepres uygulamalarında oldukça verimli ve tercih edilen modelimizdir.

Diapump Ağır Hizmet Diyaframlı Pompalar
Ağır Hizmet Diyaframlı Pompalar

Ağır Hizmet Diyaframlı Pompalarımız yoğun akışkanlarda daha yüksek performans gösteren pompalardır. Top ve Top yuvalarının birbirine çok yakın bir haznede bulunmasından dolayı basınç kayıpları minimize edilmiş ve pompanın daha seri çalışması sağlanmıştır. Ayrıca diyaframlar, giriş ve çıkış hatlarından uzak olduğu için dayanım ömrü daha uzundur. Bunun yanı sıra valf kiti pompanın üst tarafında olduğundan diyafram patlaması anında akışkanın valfe kaçması engellenmiştir. Diapump, Türkiye'de bu pompayı üreten ilk ve tek firmadır.

Diapump Elektrik Motorlu Diyaframlı Pompalar
Elektrik Motorlu Diyaframlı Pompalar

İşletmenizde kompresörünüz yoksa veya çok fazla diyaframlı pompa kullanıyorsanız ve enerji maliyetleriniz yükseldiyse, elektrik motorlu diyaframlı pompalarımız tam sizin içindir. Havalı diyaframlı pompaların gövdesini alıp hava tahriği yerine motor tahriği ile çalıştırıyoruz. Bu sayede %80 lere varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. 

Diapump Yedek Parçalar
Yedek Parçalar

Diapump Pompa üretici kimliği sayesinde müşterilerine tüm yedek parçaları stoktan teslim etmektedir. Ayrıca yedek parçaları set olarak dayatma yapmaz, müşterilerinin neye ihtiyacı var ise bir adet olsa bile civatasına kadar temin edebilmektedir. 

Sektörler

Ürünlerimizin genellikle kullanıldığı iş alanları

Sertifikalarımız

DIAPUMP E-Bülten

Diapump e-bültene abone olarak kampanyalar ve haberler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.